Timutpeppar EKO
79.00 kr
Den nepalesiska ekologiska Szechuanpepparn ger en liten kittling på tungan och har intensiva grapefrukttoner. Perfekt till fisk eller vitt kött. Tips: mortla den och strö sparsamt över maträtten. I kombination med tomatflingor och rosmarin är den fantastisk.
Jämförpris (132 kr / 100g)
Nettovikt: 60g
- Kan innehålla spår av senap
- Förvara kryddor torrt och svalt
OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.
I lager
Beskrivning
Information om Timutpeppar EKO
Ingredienser:
Timutpeppar*
* Ingredienser från certifierat ekologiskt jordbruk
Recept:
Höstsallad med Timutpeppar och Topping Allrounder
Ingredienser
50 g valnötter
1 msk farinsocker
30 ml vatten
1 liten isbergsallad
2 päron
40 g ost
40 g lufttorkad skinka
90 g vindruvor
2 tsk Topping Allrounder
0,5 g Timut peppar
1 msk honung
16 ml olivolja
2 tsk senap
Tillagning
Värm upp valnötterna tillsammans med lite farinsocker i en stekpanna. Tillsätt vatten och låt sjuda tills valnötterna karamelliseras.
Tvätta och torka salladen. Skär salladen och päronen i fina strimlor.
Skär osten i tärningar och den lufttorkade skinkan i fina strimlor. Lägg osten, skinkan och druvorna i salladen.
Toppa nu salladen med vår Topping A och vår Timut-peppar.
Blanda till sist en dressing av honung, olivolja och senap och häll över salladen.
Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö
Mer information
Vikt | 150 g |
---|---|
Dimensioner | 24 × 18 × 6 cm |
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.