Röd Thai Curry EKO

69.00 kr

Jämförpris (86 kr / 100g)

Röd thailändsk curry – den asiatiska allround-kryddan. Vår röda thailändska curry smakar som en kulinarisk resa till Sydostasien.
Fruktiga, varma, aromatiska toner blandas med en lätt kryddighet som ger semesterminnen liv. Perfekt till curryrätter, kyckling, grönsaker, soppor, såser och skaldjur. Med sin karaktäristiska asiatiska ton förbättrar vår thailändska curry, full av de bästa ekologiska kryddorna, även grytor, och grillmarinader. Du bara måste prova den.

  • Nettovikt: 80g
  • Kan innehålla spår av senap
  • Förvara kryddor torrt och svalt

OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.

I lager

Artikelnr: 10598 Kategorier: , , Taggar: ,

Beskrivning

Information om Röd Thai Curry ekologisk

Ingredienser

Paprika röd söt *, vitlök *, chili *, lök *, tomat *, purjolök *, ingefära *, korianderfrön *, spiskummin *, gurkmeja *

* Ingredienser från certifierat ekologiskt jordbruk

Recept

Röd Thai Curry

Ingredienser
300 g kycklingbröstfilé
7 körsbärstomater
5 schalottenlök
1 lime
200 g sockerärtor
2 msk soja
4 msk sesamolja eller rapsolja
2 msk röd thai curry
200 ml kokosmjölk

Tillagning
Skär löken i småbitar och stek den tillsammans med oljan i ca 4 minuter.
Skär kycklingen i små remsor och halvera körsbärstomaterna och limen.
Blanda den stekta löken med sojan, kokosmjölken och röd thai curry.
Värm oljan i en wok och stek kycklingen i ca 5 minuter.
Tillsätt blandningen av kokosmjölken, fruktkött av en halv lime, körsbärstomater och sockerärtor.
Koka upp och låt sjuda i ytterligare 10 minuter.
Röd Thai curry serveras tillsammans med ris och limeklyftor.

Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö

Mer information

Vikt 120 g
Dimensioner 24 × 18 × 6 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Röd Thai Curry EKO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *