Purpur Curry, bio

99.00 kr

Jämförpris (198 kr / 100g)

Denna Purpur curry är full av godis: Chia , acai och hallonpulver (torkad frukt är vitaminbomber). Dessutom är blandningen en fantastisk-fruktig-het smakupplevelse.

  • Nettovikt: 50g
  • Kan innehålla spår av senap
  • Förvara kryddor torrt och svalt

OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.

I lager

Artikelnr: 10283 Kategorier: , , Taggar: ,

Beskrivning

Information om Purpur Curry, bio ekologiska kryddor

Ingredienser:

Hallonpulver*(24%), Korianderfrö*, Kummin-frö*, Açai* (12%), Chia-frö* (7%), Fläderbär*, Bockhornsklöver*, Cassia Vera-Kanel*, Gurkmeja*, Kardemumma*, Chilipulver* Jamaican Bell

Näringsvärde per 100 g

  • Energi 1563,4 kJ / 373,4 kcal
  • Fett 16,6 g, varav mättat fett 0,00 g
  • Kolhydrater 37,6 g, varav sockerarter 27,9 g
  • Protein 12,2 g
  • Salt 0,1 g

* Ingredienser från certifierat ekologiskt jordbruk

Recept

Purpur Curry

1 Portion som tillagas på ca 40 minuter

Ingredienser
80 g basmatiris
lite ingefära
1 schalottenlök
100 g potatis
1 msk olivolja
2,5 dl vegetabilisk buljong
50 g röda linser
½ tsk jordnötssmör
½ tsk sojasås
1 tsk purpur curry
2 dl kokosmjölk
50 g färsk spenat
1/2 lime
1 tesked salt
kärnor fr 1/4 granatäpple

Tillaga basmatiris enligt anvisning på förpackningen. Skär ingefäran i skivor och hacka löken.
Skär potatisen i tunna skivor. Stek den skivade potatisen, ingefäran och schalottenlöken i lite olivolja.
Tillsätt 2,5 dl vegetabilisk buljong, 50 g röda linser, 1/2 tsk jordnötssmör, 1/2 tsk sojasås och 1 tsk av vår purpur curry. Låt koka i 15-20 minuter. Tillsätt sedan 2dl kokosmjölk och 50 g färska spenatblad.  Låt sjuda i ytterligare 5 minuter. Pressa 1/2 lime över curryn och avrunda med lite salt.
Kärna ur en 1/4 av granatäpplet.Toppa curryn med ris och granatäpplefrön och njut av din underbara måltid!

Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö

Mer information

Vikt 110 g
Dimensioner 24 × 18 × 6 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Purpur Curry, bio”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *