Neptun Fiskkrydda EKO

89.00 kr

Jämförpris (111 kr / 100g)

Neptuns fiskkrydda, till all vit och fet fisk från söt- och saltvatten. Genom den vilda Assampepparn får blandningen en rustik smak, vilket resulterar i en komplex smak tillsammans med citronmyrten. Perfekt till stekt och ugnsbakad fisk. Använd bara morteln för att finmala kryddan!

  • Nettovikt: 80g
  • Kan innehålla spår av senap
  • Förvara kryddor torrt och svalt

OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.

I lager

Artikelnr: 10315 Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

Information om Neptun Fiskkrydda ekologiska kryddor

Ingredienser:

Indiska saltkristaller, Vild Assampeppar*, Chili* mild, Lök*, Gräslök*, Fänkålsfrön*, Citronrosenmyrten*, Vitlök*

Näringsvärde per 100 g

  • Energi 765 kJ / 186 kcal
  • Fett 5,6 g, varav mättat fett 0,93 g
  • Kolhydrater 38,4 g, varav sockerarter 10,20 g
  • Protein 9,15 g
  • Salt 30 g

* Ingredienser från certifierat ekologiskt jordbruk

Recept

Ungstekt lax med ramslöksmör.

Ingredienser

400 g lax i bit
1 msk Neptuns fiskkrydda
Lite indiska solflingor
Lite malen röd kampotpeppar
400 g färskpotatis
1 knippe grön sparris
2 ramslöksmörtoppar

Sätt ugnen på 165 grader.
Lägg laxen i en ugnfast smord form.
Pensla lite olja över laxen, strö över Neptuns fiskkrydda, salta och peppra, och tillaga den mitt i ugnen i cirka 20–25 minuter.
Koka potatisen. Det tar cirka 15 minuter från det att vattnet kokat upp.
Skala och skär av änden på sparrisen.
Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och lägg den gröna sparrisen i den.
Låt sparrisstängerna sjuda i några minuter tills de är genomkokta, men fortfarande spänstiga.
Ta ut laxen ur ugnen. Servera laxen med sparris och potatis. Garnera med ramslöksmörtoppar.

 

Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö

Mer information

Vikt 145 g
Dimensioner 24 × 18 × 6 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Neptun Fiskkrydda EKO”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *