Kokosnöt Curry EKO
79.00 kr
Jämförpris (113 kr / 100g)
Kokosnötcurry garanterar speciella karibiska ögonblick på tungan. Perfekt med kyckling eller grönsaker – antingen genom att panera med blandningen eller för att laga en lätt sommarcurry. Salta som du vill!
- Nettovikt: 70g
- Kan innehålla spår av senap
- Förvara kryddor torrt och svalt
OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.
Slut i lager
Beskrivning
Information om Kokosnöt Curry ekologiska kryddor
Ingredienser
Ingredienser: Kokosnötflingor* (37%), Kokosnötblomma socker* (19,8%), Gurkmeja*, Korianderfrön*, Kummin*, Kardemumma*, Bockhornsklöver*, Kryddnejlika*, Cayennepeppar*
Näringsvärde per 100 g
- Energi 1525 kJ / 364 kcal
- Fett 11,73 g, varav mättat fett 6,16 g
- Kolhydrater 44,68 g, varav sockerarter 35,07 g
- Protein 13,2 g
- Salt 0,17 g
* Ingredienser från certifierat ekologiskt jordbruk
Recept
Indisk Kokosnöt-Curry
Ingredienser
400 g kycklingbröstfilé eller 400 g sötpotatis
4 msk olivolja
1 burk kokosmjölk
5 lökar
2 röda paprikor
1 nypa Kalahari ökensalt
1 msk kokosnötcurry
Tillagning
Skala och finhacka löken, stek den i 2 msk olivolja i ca 3-5 minuter.
Skär kycklingbröstfilén och paprikan i tunna remsor.
Purera den stekta löken med en stavmixer till en krämig massa. Tillsätt kokosmjölk och kokosnötcurry under tiden den mixas.
Stek nu kycklingfilé och paprika i 2 msk olivolja i ca 5 minuter.
Tillsätt sedan såsen och låt sjuda i ytterligare 10-12 minuter.
Salta efter smak. Till indisk kokosnötcurry serveras ris.
Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö
Mer information
Vikt | 135 g |
---|---|
Dimensioner | 24 × 18 × 6 cm |
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.