Fermenterad Kampotpeppar SGB
119.00 kr
Jämförpris (198 kr / 100g)
Fermenterad Kampotpeppar. Bland gourmeter kallas den fermenterade Kampotpepparn ”pepparns kaviar”. Kampotpeppar från Kambodja tänder ett intensivt fyrverkerie av peppararomer utan att vara särskilt kryddig. En dröm på en bra biff eller på grönsaker!
- Nettovikt: 60g
- Kan innehålla spår av senap.
- Förvara kryddor torrt och svalt
OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.
I lager
Beskrivning
Information om Fermenterad Kampotpeppar SGB
Ingredienser
Kampotpeppar (80%), Havssalt, Vatten
Recept
Lax med sparris och fruktdressing
Ingredienser
8 gröna sparrisskott
6 rökta laxskivor
0,5 ekologisk gurka
8 rädisor
100 g sallat
0,5 tsk Drömmar från söderhavet
1 tsk Indiska solflingor
0,25 tsk Fermenterad Kampotpeppar
2 tsk 100 % hallon
0,5 citron
1 msk olivolja
1 msk honung
0,5 g Kalahari ökensalt
Tillagning
Skär bort ändarna på sparrisen och skala dem vid behov.
Stek sparrisen i olivolja på medelvärme i 5-10 minuter.
Krydda med Indiska solflingor och Drömmar från söderhavet.
Tvätta och skiva rädisor och gurka. Tvätta salladen.
Lägg salladen på din tallrik som en ”bädd”. Tillsätt den rostade sparrisen, grönsakerna och laxen.
Blanda dressingen från ingredienserna som anges ovan (2 tsk 100 % hallon, 0,5 citronklyftor, 1 msk olivolja, 1 msk honung och en nypa Kalahari ökensalt) ordentligt.
Ringla dressingen över salladen och sparrisen.
Slutligen, dekorera allt med citronskivor och krydda och smaka av med Fermenterad Kampotpeppar och Indiska solflingor.
Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö
Mer information
Vikt | 115 g |
---|---|
Dimensioner | 24 × 18 × 6 cm |
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.