Birdseyechili EKO

69.00 kr

Jämförpris (230 kr / 100g)

Birdseye chili är särskilt vanlig i Thailand och är perfekt för att tillföra hetta till soppor och curry. Chilin kan tillsättas hel och tas bort efter tillagningen.

  • Nettovikt: 30g
  • Kan innehålla spår av senap
  • Förvara kryddor torrt och svalt

OBS: Produkten kommer med svensk text. Tysk text endast på denna bild.

I lager

Artikelnr: 10093 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Information om Birdseyechili ekologisk

Recept

Grillad lax med chili.

Ingredienser

2 laxfiléer
1 citron
6 myntablad
2 vitlöksklyftor
5 msk olivolja
1 tsk vild timjan
1 Birdseye chili
1 tsk Flor de Sal
0,5 tsk Andalimanpeppar

Tillagning

Skala och hacka vitlöken. Plocka myntabladen och hacka fint. Tvätta citronen och dela på längden. Pressa den ena hälften till citronsaft och riv av skalet.
Blanda Birdseye Chili med olivolja, citronsaft, citronskal, myntablad, vitlök, timjan, salt och Andalimanpeppar till en marinad.
Tvätta och torka laxen. Lägg marinaden i en fryspåse och låt laxfiléerna dra i 60 minuter.
Värm upp grillen och grilla sedan laxfiléerna i 10 minuter på varje sida.
För att förhindra att laxbiffarna torkar, ta inte bort skalet förrän efter grillning.

Tillbaka till Alla våra kryddor A – Ö

Mer information

Vikt 80 g
Dimensioner 24 × 18 × 6 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Birdseyechili EKO”

Din e-postadress kommer inte publiceras.